MolGen

Bouwen aan de bedrijfsidentiteit van MolGen

Ontwikkeling corporate identity en campagnes

MolGen is een jong, dynamisch en snelgroeiend bedrijf, actief op het gebied van moleculaire biologie en gespecialiseerd in de technologie om DNA/RNA te zuiveren uit materialen. Op de internationale markt is MolGen leverancier van deze innovatieve technologie, die is bestemd voor mens- en dierdiagnostiek, de landbouw en biotech-industrie. Op dit moment is MolGen zeer actief op het gebied van extractiechemie en apparatuur om de COVID-19 testcapaciteit op te schalen.

Bouwen aan de bedrijfsidentiteit van MolGen

Soms word je ingehaald door de realiteit: bij de start in 2019 had MolGen vast niet verwacht dat enorme groei al zó snel aan de deur zou kloppen. Onze pressure cooker stond dan ook klaar toen we voor MolGen aan de slag mochten met zo ongeveer alles wat makes us tick, vanaf het ontwikkelen van de corporate brand identity tot contentcreatie. Met geen tijd te verliezen -het ijzer was immers heet- ontwikkelden we design, site-mapping, fotografie en copy van een geheel nieuwe website, die in juni 2021 gelanceerd kon worden.

“Voor onze snelle opschalingsdynamiek hebben we in Bright8 een betrouwbare partner gevonden voor alles op het gebied van corporate branding, marketing, PR en communicatie.”

– Meya Sollman, Marketing Communicatie Manager bij MolGen

En door!

De geoliede samenwerking in deze eerste, fundamentele fase smaakte aan beide kanten naar meer. Zodat we MolGen inmiddels ondersteuning bieden op elk gebied van communicatie: van strategie en internationaal PR-advies tot campagnes en contentcreatie.

Meer over MolGen

De technologie, systemen, producten en kits van MolGen zorgen voor een kortere hands-on tijd en verhogen de productiviteit met behoud van hoge opbrengsten en reproduceerbaarheid.
Zo is de MolGen PurePrep flow de meest complete diagnostic flow die momenteel op de markt verkrijgbaar is. Deze stroom kan worden opgeschaald tot een miljoen monsters per dag, die eenvoudig en snel te implementeren zijn.

MolGen daagt de status-quo in moleculaire diagnostiek uit door het aanbieden van stand-alone platformsystemen en verbruiksartikelen. Van monster tot resultaat. Het portfolio van MolGen biedt hoogwaardige, aanpasbare en veilige workflows die kunnen worden aangepast aan de specifieke behoeften van de klant.

MolGen is wereldwijd leverancier van oplossingen voor innovatieve DNA/RNA-extractietechnologie, systemen, producten en kits voor diagnostiek van mens en dier, voor landbouw, aquacultuur, farma en biotech.