Creatie

Welkom bij onze creatieve studio; waar heldere ideeën en een frisse benadering van merkidentiteit ervoor zullen zorgen dat jouw merk in de spotlight komt te staan.

Een creatief bureau

Bij Bright8 geloven we dat alles samenhangt en dat een goede samenwerking essentieel is. Van design tot copywriting en het bouwen van jouw website: ons creatieve team bestaat uit specialisten op al deze gebieden.

Creatieve concepten

Een creatief concept maakt altijd gebruik van de inzichten en de USP die in de merkstrategie als startpunt zijn bepaald. We zullen nu handen en voeten geven aan het ‘Grote Idee’ achter de boodschap van jouw campagne of merk, zodat het marketingmateriaal kan worden.

Merkidentiteit

Een sterke merkidentiteit is essentieel om op te vallen. Ja, we kunnen een sterk, on-brand logo ontwerpen, maar het ontwikkelen van een merkidentiteit is veel meer dan dat. Het omvat álles; van de slogan tot de kleuren die je gebruikt, design-elementen, fotografie en tone of voice.

Graphic Design

Graphic design is een geweldig middel om een verhaal te vertellen en perfect om jouw boodschap over te brengen. Wij zorgen ervoor dat elk visueel detail past binnen het creatieve concept, dat het opvalt en aantrekkelijk is voor de doelgroep. We weten wat werkt en hebben ervaring in elke discipline van graphic design, zowel online als offline. Van online banners tot billboards en posts op social media: jouw communicatie zal fris en uniek zijn en de aandacht trekken.

 • Logo design
 • Marketingmateriaal op papier: flyers, posters, business cards
 • Marketing voor buiten
 • Content voor social media
 • Online banners
Video / animaties

Video’s en animaties zijn een fantastische manier om jouw publiek te bereiken én te raken. Vaak maken we deze onderdeel van een campagne of als social media content. Wat het doel ervan ook is (meer verkopen, meer aandacht of een sterkere merkidentiteit), wij zorgen ervoor. Met onze expertise in marketing weten we niet alleen hoe we video’s en animaties moeten maken, maar ook – heel belangrijk – waar en wanneer we ze moeten plaatsen voor het grootste bereik.

 • Social media
 • Informatieve animaties

Graphic Design & Video/Animaties

Visueel verhaal vertellen,
publiek bereiken
én raken

Bright8 Copywriting

Copywriting

Vertel jouw verhaal
met de juiste woorden

Copywriting

Je hebt wellicht de juiste boodschap (daar kunnen we al aan gewerkt hebben in het onderdeel strategie tijdens dit proces), maar om deze over te brengen heb je de juiste woorden nodig. Dat is wanneer onze copywriters aan het werk gaan. Zij vinden de woorden die jouw verhaal vertellen én om jouw doelgroep te bereiken met de juiste tone of voice. Van de perfecte slogan tot een treffend bijschrift op Instagram en het schrijven van een persbericht, SEO geoptimaliseerde content voor online en elke andere vorm van schrijven – zij krijgen het voor elkaar.

 • Conceptuele merk content
 • Teksten voor social media
 • Online content
 • Blogs
 • SEO geoptimaliseerde content