Campagnes

Wij maken resultaatgerichte, creatieve campagnes die opvallen bij jouw doelgroep en die jouw unieke verhaal overbrengen, zowel online als offline.

Campagnestrategie

Als wij marketingcampagnes maken, dan gebruiken we altijd jouw doelgroep en bedrijfsdoelen als startpunt om er zeker van te zijn dat de campagne goede resultaten haalt en impact heeft – behalve dat die er geweldig uit moet zien natuurlijk.

Maak je eigen mix van media

Om ervoor te zorgen dat jouw doelgroep meerdere keren in contact komt met jouw campagne, heb je een effectieve mediamix nodig. Door de doelgroep te analyseren, samen met jouw data en onze kennis van het medialandschap, komen we tot zo’n effectieve mix. De campagne zal daarom gelanceerd worden via verschillende kanalen: print, social media, direct mailing, op radio en televisie, etc.

Online marketing

Dus, jij wil bovenaan de pagina van zoekresultaten op Google? Daar heb je online marketing voor nodig, en dat geldt ook voor het extra zetje dat jouw boodschap kan krijgen via verschillende online media. Zoals we dat doen voor social media, hebben we voor online marketing ook een benadering van verschillende kanalen, met verschillende tools en media om jouw boodschap over te brengen. Zaken zoals retargeting van advertenties, e-mailmarketing, online display ads en advertenties via social media – wij weten alle ins en outs van elke discipline van online marketing.

Nog een onderdeel van online marketing is content creatie – ook iets waar ons creatieve team helemaal in thuis is. Inspirerende content, die ook effectief is, met zoekwoordanalyse en SEO-optimalisatie; een geweldige manier om online gevonden te worden op een organische manier. Of laat ons aan de slag gaan met jouw e-mailmarketing, nog steeds een hele effectieve manier om jouw boodschap direct bij mensen in hun inbox te krijgen. Er zijn heel veel mogelijkheden voor online marketing. Laten we onderzoeken wat de juiste mogelijkheden zijn voor jou.

B8 online campaigna

Online marketing

zoekwoordanalyse,
SEO-optimalisatie,
e-mailmarketing

Bright8 Creative Studio

Social Media

Meer bezoekers,
meer aandacht,
meer verkopen

Social media

We hoeven je waarschijnlijk niet uit te leggen dat social media marketing cruciaal is bij het lanceren van een effectieve marketingcampagne én om relevant te blijven als merk. Maar misschien weet je niet precies waar en hoe je jouw doelgroep dan kunt bereiken met jouw campagne. Wij wel! Dus of je nu meer bezoekers op jouw website wil, meer aandacht voor je merk of meer wil verkopen: wij zorgen ervoor dat je jouw doelen haalt door crossmediale social media campagnes op verschillende kanalen.

Onze creatieve studio draagt nieuwe ideeën aan om jouw doelgroep te bereiken en te betrekken bij jouw merk, en om content te maken die likes genereren. Jouw boodschap zal duidelijk overkomen met een pakkende combinatie van copywriting en beeld – fotografie, graphic design en/of video. En dat allemaal door specialisten die volledig op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van social media. Van campagnes via LinkedIn tot posts op Facebook en feeds op Instagram: wij weten wat werkt op welk platform en hoe we de content daarop moeten aanpassen.

Analyseren van campagnes

Wij hebben echt plezier in het nerdy werk dat bij campagnes komt kijken: het analyseren van de beschikbare data, aanpassen van door data gedreven content en het optimaliseren van de campagne. Dat betekent dat we altijd een bepaalde flexibiliteit in de campagne houden, zodat we nieuwe bevindingen kunnen verwerken en daarmee de boel kunnen aanscherpen. Natuurlijk gaat dat altijd gepaard met A/B testen. In het uiteindelijke rapport kijken we kritisch naar de behaalde kritieke prestatie-indicator (KPI) en geven we concrete suggesties voor de volgende campagnes.

Influencer marketing

Het betrekken van influencers in campagnes is een geweldige manier om een groot deel van jouw doelgroep te bereiken via hun volgers. Ons grote netwerk van influencers helpt ons om vliegensvlug een influencer marketingcampagne op te zetten. We kiezen daarvoor niet zomaar iemand met veel volgers, maar we zorgen er echt voor dat het iemand is die past bij het merk of de boodschap van de campagne, doelgroep en/of het beoogde marktsegment.

Er zit een hoop strategie achter influencer marketing en wij zien het graag als een essentieel onderdeel van het effectief overbrengen van jouw boodschap. Of je nu met grote namen werkt die heel veel volgers hebben, of met influencers binnen een niche, die specifieker passen bij jouw doelgroep: wij zorgen ervoor dat deze rijmen met jouw merk en positionering. Behalve voor het overbrengen van jouw boodschap is het werken met influencers ook een geweldige manier om authentieke, originele content te maken. Jouw product, dienst of bestemming wordt namelijk vastgelegd door de meest digitale professionals die hun (en jouw) doelgroep als geen ander kennen.

Omdat uiteindelijk alleen resultaat telt, krijg je van ons na afloop een verslag en overzicht van het bereik per platform, per post, inclusief engagement en elke andere KPI die je geanalyseerd wil hebben door ons.

Bestemmingsmarketing

Wij hebben meer dan vijftien jaar ervaring met bestemmingsmarketing, met een portfolio vol succesvolle campagnes. Onze reisspecialisten zijn bekende namen binnen de reiswereld met commerciële, strategische, creatieve en leidende rollen. Met ons ben je gegarandeerd van alle kennis die nodig is voor een effectieve marketingcampagne voor jouw reisbestemming. Wij duiken er helemaal in om uit te vinden wat jouw bestemming uniek maakt, bepalen een afgebakende doelgroep en gebruiken deze om een creatief concept en een campagne te maken. Kijk maar eens naar onze Curaçao fullservice marketing & PR-case om uit te vinden hoe we dat doen.

Influencer marketing

authenthieke,
originele content