Wat wij doen

Strategie

Je wil gezien worden, opvallen binnen jouw doelgroep, eruit springen en onthouden worden; een merkstrategie zorgt daar allemaal voor. En gelukkig voor jou, weten wij precies hoe we daarvoor moeten zorgen. Hoe? Dat zullen we je laten zien.

Creatie

Bij Bright8 geloven we dat alles samenhangt en dat een goede samenwerking essentieel is. Van design tot copywriting en het bouwen van jouw website: ons creatieve team bestaat uit specialisten op al deze gebieden. Maar hoewel ze graag hun eigen ding doen, houden ze ook van samenwerken. Als hecht team kunnen we ervoor zorgen dat het onderdeel marketing helemaal in lijn is met het creatieve concept en de strategie.

Campagnes

We houden ervan om creatief bezig te zijn en marketingmateriaal te maken dat goed oogt én klinkt, maar we houden nog meer van iets anders: zorgen voor meetbare resultaten. Als wij marketingcampagnes maken, dan gebruiken we altijd jouw doelgroep en bedrijfsdoelen als startpunt om er zeker van te zijn dat de campagne goede resultaten haalt en impact heeft – behalve dat het er geweldig uit moet zien natuurlijk. Jouw doelgroep bereiken we op de juiste kanalen door jouw data te analyseren en te kijken naar het medialandschap.

PR

Bij ons is public relations altijd geïntrigeerd in het gehele communicatieplan. Wij geloven in een vruchtbare synergie tussen marketing en PR, en in beide vakgebieden hebben we jarenlange ervaring. Dus, of het nu gaat om een project of een jaarlijks plan voor de PR, serieuze zaken of een droomvakantie, wij zorgen ervoor dat de PR en het marketingdeel elkaar aanvullen en versterken.

Bright8 PR Marketing Meeting
B8 studio creative