PR

Bouw aan jouw merk door jouw verhaal aan de juiste mensen te vertellen en jouw boodschap over te brengen in de juiste media. Creëer kansen in plaats van af te wachten.

Marketing & PR

Bij ons is public relations altijd geïntegreerd in het gehele communicatieplan. Wij geloven in een vruchtbare synergie tussen marketing en PR, en in beide vakgebieden hebben we jarenlange ervaring.

Klassieke PR-disciplines

Ons PR-team is bedreven in specifieke PR-disciplines, zoals crisis PR, woordvoering en het schrijven van persberichten. We organiseren persevenementen – ook speciaal voor influencers – en persreizen. En we zijn echt fan van guerrilla PR, om op een onverwachte manier aandacht te genereren.

  • Persberichten
  • Crisis PR
  • Medianetwerk
Bright8 PR Marketing Meeting

PR-disciplines

Op een onverwachte manier
aandacht genereren

Content maken

Content die impact heeft bij verschillende media

Content maken

Voor pitches die impact hebben bij verschillende media, kan ons creatieve team aantrekkelijke redactionele content samenstellen. Inmiddels zouden we jouw bedrijf door en door moeten kennen, en dat is in combinatie met onze kennis van het medialandschap een ideale basis die ons de mogelijkheid geeft om zo content te creëren die zich onderscheidt van al die andere pitches die mediapartijen ontvangen.

Media-outreach print & digitaal

We hebben een groot netwerk in online en offline media dat ons helpt om te zorgen dat jouw boodschap op de juiste platforms terechtkomen. Onze persoonlijke contacten met schrijvers, redacteuren, bloggers en influencers geven ons de mogelijkheid om snel en effectief te werken. PR maakt een onderdeel uit van de marketingmediamix en versterkt én ondersteunt andere communicatie. We krijgen jouw merk en verhaal in de juiste tijdschriften, kranten, blogs, nieuwsuitzendingen en shows op de radio en televisie.