AmEuro Metals

Wanneer het visuele spreekt voor het bedrijf

Vanuit hun Nederlandse hoofdkantoor in Gorinchem, levert AmEuro Metals metalen voor gebruik in de luchtvaart, aan defensie en de high-tech industrie. Bright8 werkt al ruime tijd samen met AmEuro Metals en realiseerde onlangs een nieuwe merkpresentatie, website en logo.

Intelligent Design

We ontwikkelden een merkidentiteit die AmEuro Metals en zijn space-tech- en luchtvaartklanten perfect reflecteert, waarbij het logo en de website spreken van een modern, toonaangevend en vooruitstrevend bedrijf. Ons creatieve team vernieuwde de website en creëerde een ontwerp dat past bij 2023 en klaar is voor de toekomst.

Het nieuwe logo heeft nu veel meer een technische look & feel. Het gekozen lettertype is dunner met strakkere lijnen. Het grafische gedeelte van het logo is een verwijzing naar de vleugel van een vliegtuig, waarbij de bovenste laag gezien kan worden als een metalen ‘laklaag’ die de hoofdactiviteit van AmEuro Metals benadrukt.

Continue service

Na de succesvolle lancering van de website, blijven we AmEuro Metals ondersteunen bij hun internationale communicatiebehoeften en evenementen, zoals tijdens de Paris Airshow 2023.

Coway Logo

AmEuro Metals B.V. is een onafhankelijke, particuliere metaaldistributeur, gespecialiseerd in de levering van grondstoffen voor gebruik in de ruimtevaart-, defensie- en hightechindustrie.