Onze creatieve benadering voor COVID-19 protocollen

Wie zegt dat protocollen saai moeten zijn? Hoeft niet! Dit is onze creatieve benadering ervan.

Langzaam komt de wereld weer in beweging. Landen verwelkomen weer toeristen, restaurants en cafés gaan weer open en hotels ontvangen weer gasten. Het lijkt erop dat we toch nog een zomer gaan beleven. Maar eerlijk is eerlijk: het zal anders zijn dan vóór de uitbraak van COVID-19. Om besmettingen te voorkomen zullen we allemaal protocollen moeten bedenken. Alleen op die manier kunnen we verzekeren dat gasten en bezoekers kunnen genieten zonder zich zorgen te hoeven te maken over het virus. Dus, hoe zit dat bij jou? Heb jij zulke protocollen al bedacht? Twijfel je over je volgende stappen? Laat het aan ons om er informatieve en creatieve communicatievormen van te maken.

Voeg een creatieve touch toe

Een lange lijst met nieuwe regels en richtlijnen is één ding, maar het is nog iets anders om het begrijpelijk, beknopt, passend bij het merk en – als het even kan – lekker leesbaar te maken. Door slim en creatief te denken, heldere inzichten in de markt en een frisse benadering van ontwerp heeft Bright8 al het benodigde communicatiemateriaal gemaakt voor protocollen om Curaçao weer te heropenen.

We willen je graag laten zien hoe een marketing touch deze protocollen niet alleen kan opfrissen maar er ook voor kan zorgen dat alles nog duidelijker wordt, en daarmee veiliger. Uiteindelijk zullen mensen namelijk meer aandacht besteden aan wat opvalt.

De ins & outs van deze branche

Ons team heeft een achtergrond in toerisme en hospitality en we zijn niet bang om dit te laten zien. Fred van Eijk bijvoorbeeld, die weet alle ins & outs van deze branche, wat erg helpt bij het perfectioneren van jouw protocollen. Wij zijn de experts in wat reizigers, gasten en bezoekers zoeken en wat belangrijk voor ze is om te weten. Maar, we zijn geen virologen. Daarom is het belangrijk om eerst zelf de protocollen te bedenken die van toepassing zijn op jouw zaak, land of accommodatie, en daarin samen te werken met de lokale gezondheidszorg.

Aantrekkelijke content in de vorm van visuele infographics en posters

Wat wij leveren

Heb je een lijst met richtlijnen of protocollen? Mooi, dan kunnen wij aan de slag. We helpen om deze duidelijk en begrijpelijk te maken, met een look die erbij past. Maar we maken er ook hapklare content van maken, waarin we de belangrijkste elementen uit de protocollen halen en deze in posters of infographics verwerken.

Makkelijk te lezen, vermakelijk én duidelijk

Met al onze ervaring spreken we nu vloeiend de taal van protocollen. We kunnen checken of je de juiste termen en het goede jargon gebruikt, ervoor zorgen dat de richtlijnen echt duidelijk en begrijpelijk zijn en de belangrijkste zaken nog eens uitlichten. Maar behalve dat zullen onze tekstschrijvers zorgen voor tekst die makkelijk leesbaar is, fris en leuk om te lezen. Ze vinden de balans tussen een commerciële benadering en beknopte, duidelijk opgeschreven richtlijnen: want waarom zou het niet allebei kunnen?

Goed ontwerp doet wonderen

Als het er goed uitziet, heb je een grotere kans op aandacht van de lezers. Op échte aandacht, waarbij ze het niet alleen lezen maar ook begrijpen en niks belangrijks overslaan. Grote lappen tekst met serieuze richtlijnen worden een stuk leuker met beeld erbij, in alle denkbare vormen. En we kunnen nog verder gaan met ontwerpen: infographics of posters maken we ook – hapklare informatie om te delen. Helemaal passend bij de look en ontwerp-richtlijnen van jouw merk, of we bedenken iets nieuws. Wat werkt, wat jij wil.

Begrijpelijke documenten met een frisse look

Recente berichten

MolGen Continues To Expand With New UK Office

Veenendaal, November 24th, 2021 – MolGen B.V.is a global solutions provider of innovative DNA / RNA extraction technology, system, products and kits for human and animal diagnostics, agriculture,...

Lees meer

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Altijd op de hoogte blijven van belangrijke ontwikkelingen op het gebied van Online Marketing en Social Media?
Schrijf je dan hiernaast in voor onze nieuwsbrief!