SunShower – Het hele jaar door een zomers gevoel – onder de douche

Amsterdam, 4 november 2022 – De wintermaanden zorgen voor minder zonlicht en door de kou heb je misschien last vast stramme spieren en gewrichten. Met Sunshower ervaar je het zomerse gevoel, met al haar voordelen, ook in de herfst en winter. En dat in je eigen badkamer! Sunshower, geïnstalleerd op of in de wand van de douche, verwarmt de huid, spieren en gewrichten met infraroodstralen. Daarnaast kun je kiezen voor een lage dosis UV-licht die zorgt voor de aanmaak van vitamine D. Met deze lichtcombinatie heb je al het goede van de zon in huis.

UV-licht essentieel voor de aanmaak van vitamine D

UV-licht speelt een belangrijke rol bij de aanmaak van vitamine D. En vitamine D is weer nodig voor de productie van serotonine, endorfine, adrenaline en dopamine; essentiële hormonen die zorgen voor emotioneel evenwicht en een beter immuunsysteem. Hiermee kunnen de symptomen van een winterdepressie worden voorkomen.

In de maanden dat de zon veel minder (fel) schijnt, heeft ons lichaam een vitamine D-boost nodig. Gebruik van de Sunshower helpt hierbij.

Michael Tulp, Managing Director van Sunshower: “Wij geloven dat onze producten echt impact kunnen maken op het leven van mensen van alle leeftijden door het vitamine D-niveau, en daarmee de weerstand, te verhogen en de kans op depressie te verkleinen. Sunshower is eenvoudig te integreren in iemands dagelijkse doucheroutine.”

Innovatief en stijlvol

Sunshower introduceert een nieuw model; de Sunshower Round. Eenvoudig te installeren en te integreren in bestaande badkamers als op- of inbouw. Door de geïntegreerde koeling is de inbouwdiepte slechts 10 cm en heeft de Sunshower geen ventilatiekanalen meer nodig. De nieuwe vormgeving van de Sunshower Round wordt gekenmerkt door stijlvolle, afgeronde hoeken en is beschikbaar in vier kleuren.

Hallo vitamine D, dag stramme spieren en gewrichten

In de maanden oktober tot en met maart maken we, in Nederland, door de stand van de zon geen vitamine D aan. Vanaf oktober leven we dus van de reserves die zijn opgebouwd in de zomer.

Ouderen maken überhaupt minder vitamine D aan, waardoor hun reservepotje in de zomer nooit helemaal wordt gevuld. Door te douchen met Sunshower, wordt dit tekort gecompenseerd. Bovendien helpt het infrarode licht bij stramme spieren en gewrichten.

Download de afbeeldingen

Recente berichten

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Altijd op de hoogte blijven van belangrijke ontwikkelingen op het gebied van Online Marketing en Social Media?
Schrijf je dan hiernaast in voor onze nieuwsbrief!