Hard Rock Cafe® lanceert nieuwe chicken sandwich met voetballegende Lionel Messi

Op woensdag 19 juli onthulde Hard Rock Cafe® Amsterdam de nieuwe Messi Chicken Sandwich onder het toeziend oog van verschillende influencers en pers. In het restaurant mochten genodigden na de onthulling bij de ‘Build your own Sandwich’-bar zelf aan de slag met het bouwen van de Chicken Sandwich. Freestyle voetballer Bodhi Bos werd na een beoordeling van Ferid Thabet, General Manager Amsterdam, uitgekozen als winnaar van de mini-competitie.

Na de onthulling van de Messi Chicken Sandwich vond er buiten op het Max Euweplein in samenwerking met Laureus Nederland een panna-wedstrijd plaats. ‘Easy Man’ Jeand Doest daagde gasten uit voor een potje met de bal. Jeand is zelf tweevoudig wereldkampioenschap panna en bleek lastig te verslaan. Evengoed een groot succes!

Amsterdam, 20 juli 2023 – Hard Rock Cafe® Amsterdam en Hard Rock International (HRI) bundelen opnieuw hun krachten met merkambassadeur Lionel Messi. Dit keer voor de lancering van een nieuw gerecht op het menu: de Messi Chicken Sandwich. Deze ‘Milanese-stijl’ sandwich is geïnspireerd op één van Messi’s favoriete Argentijnse gerechten uit zijn jeugd.

De lancering van de nieuwe sandwich valt samen met Messi’s historische entree in de Amerikaanse Major League Soccer. Vanaf nu kunnen fijnproevers, voetbal- en sportfans van over de hele wereld een nieuw niveau van grootsheid ervaren door het eten van de Messi Chicken Sandwich.

‘Ik ben trots op de introductie van mijn eigen Chicken Sandwich, geïnspireerd op Milanese kip, één van mijn favoriete gerechten’, vertelt Lionel Messi. ‘Hard Rock International is de beste partner die je kunt hebben om zoiets tot leven te brengen. Zij is net als een goede teamgenoot onderdeel van historische mijlpalen geweest en ik kan niet wachten tot mijn fans van over de hele wereld kunnen proeven van één van mijn favoriete smaken uit mijn jeugd.’

Grootsheid komt in vele vormen. Dat wordt bewezen met de heerlijke, krokante Milanese-stijl kipfilet met gesmolten provolonekaas en een gekruide aioli. De combinatie met verse tomaten en rucola maken het tot een winnende hap. De Messi Chicken Sandwich wordt geserveerd op een geroosterd ambachtelijk broodje en kan perfect met de hand worden gegeten.

“We zijn verheugd onze samenwerking met wereldicoon Lionel Messi voort te zetten en de ‘Made for you by Leo Messi’ Chicken Sandwich te introduceren aan fans in Amsterdam”, aldus Ferid Thabet, General Manager Amsterdam. “De Messi Burger was vorig jaar een groot succes en we kunnen ook nu weer niet wachten tot onze gasten kunnen genieten van dit iconische nieuwe gerecht. Dit wordt vast weer een favoriet!”

Unieke digitale 360°-ervaring

Als onderdeel van de campagne heeft HRI een unieke digitale 360°-ervaring ontwikkeld. Fans kunnen deze ervaring ontgrendelen door een QR-code te scannen in de restaurants. Deze leidt naar een speciale welkomstboodschap van Lionel Messi zelf, een AR-ervaring met Messi en de Chicken Sandwich, Messi-quizspellen, online winkelen en meer.

Download de afbeeldingen

Deel dit bericht

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Altijd op de hoogte blijven van belangrijke ontwikkelingen op het gebied van Online Marketing en Social Media?
Schrijf je dan hiernaast in voor onze nieuwsbrief!