NCCW bestaat 50 jaar!

NCCW bestaat 50 jaar! Een mijlpaal die alleen mogelijk is door de nauwe samenwerking die we al die tijd hebben gehad met jullie, onze klanten. Er is veel veranderd in de wereld van woningcorporaties. We staan al 5 decennia klaar om in te spelen op de veranderende behoeften van jullie organisatie en medewerkers, jullie huurders en leveranciers en andere partijen zoals de overheid.

Nu kijken we vooral vooruit! We gaan samen verder. Om nog beter in te spelen op jullie wensen van vandaag én de toekomst, hebben we ook de productstructuur van XBIS geüpdatet. Bartje Meijboom, onze Managing Director praat je in deze video bij over de hoe dat eruit gaat zien.

NCCW video Bartje Meijboom Bright8

De komende periode nemen we persoonlijk contact met je op om samen het juiste pakket samen te stellen. We kijken uit naar een fijne verdere samenwerking waarin we nog beter kunnen bepalen wat belangrijk is voor jou en jouw organisatie. Mocht je nu al vragen hebben, neem dan gerust contact op. We staan, net als de afgelopen 50 jaar, voor je klaar en helpen graag!

Over NCCW
NCCW is al 50 jaar de betrouwbare partner voor woningcorporaties op het gebied van ERP-softwareoplossingen die aansluiten bij de wensen en eisen van jouw organisatie, medewerkers en huurders. NCCW biedt XBIS: een robuust, stabiel en veilig SAAS-platform voor wonen, financiën en vastgoed voor de gebruikers van vandaag én van de toekomst. Zo komen we samen verder.

Recente berichten

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Altijd op de hoogte blijven van belangrijke ontwikkelingen op het gebied van Online Marketing en Social Media?
Schrijf je dan hiernaast in voor onze nieuwsbrief!