Hard Rock Cafe® Amsterdam kondigt nieuwe campagne “LOVE OUT LOUD” aan

Hard Rock Cafe® Amsterdam sluit zich aan bij de wereldwijde steun voor Pride met speciale merchandise die ten goede komen aan Human Rights Campaign en Outright International gedurende de maand juni.

Amsterdam, 8 juni 2023 – Hard Rock International steunt de LHBTQIA+ gemeenschap tijdens Pride-maand. Hierbij worden de kernwaarden van het merk, “Love All, Serve All” en “All Is One” tot leven gebracht, terwijl het wereldwijd bondgenoten aanmoedigt om “Love Out Loud” te ondersteunen. Gedurende de maand juni zal Hard Rock Cafe® Amsterdam deelnemen aan inzamelingsacties ter ondersteuning van de Hard Rock Heals Foundation®, de liefdadigheidsinstelling van Hard Rock®.

“Bij Hard Rock zijn dienstbaarheid en authentieke inclusie verankerd in ons DNA en dagelijkse waarden, zodat alle teamleden en gasten in onze vestigingen met liefde en respect worden behandeld”, aldus Stephanie Piimauna, Senior Vice President en Chief Diversity & Inclusion Officer bij Seminole Hard Rock. “Als onderdeel van onze toewijding zullen we blijven opkomen voor de LHBTQIA+ gemeenschap.”

Samenwerking met Halsey

Om Pride 2023 af te trappen, kondigt Hard Rock een samenwerking aan met GRAMMY®-genomineerde, multi-platina, genre-doorbrekende artiest Halsey, die bekendstaat om het verleggen van creatieve grenzen en zich onder andere inzet voor de LHBTQIA+ gemeenschap. Om de samenwerking en Pride-maand te vieren, heeft Hard Rock een minimumbedrag van $250.000 toegezegd aan de Human Rights Campaign en Outright International, via de Hard Rock Heals Foundation.

Limited-Edition Pride Collectie

Als onderdeel van de Pride Retail Collectie 2023 heeft Halsey, zelf een queer artiest, twee co-branded Hard Rock x Halsey Signature Series Pride Edition t-shirts ontworpen. Naast de exclusieve merchandise van Halsey, brengt Hard Rock een eerbetoon aan de waarden “Love All, Serve All” en “All Is One” van het merk. De uniek ontworpen limited edition merchandise omvat kleurrijke Hard Rock t-shirts, bandana’s, sokken, bekers, sleutelhangers en pins, waarvan een deel van de opbrengst gaat naar LHBTQIA+ goede doelen wereldwijd. De Pride 2023 collectie is nu verkrijgbaar tot juli in winkels en online bij Rock Shops®.

Download de afbeeldingen

Hard Rock Heals Foundation®

De Hard Rock Heals Foundation is een geregistreerde liefdadigheidsorganisatie die al het filantropische werk voor Hard Rock International overziet. Muziek is energie; het emotioneert, inspireert, verbindt en herstelt. De Hard Rock Heals Foundation heeft tot doel levens te verbeteren door middel van de kracht van muziek. Sinds de oprichting in 1971 brengt Hard Rock International mensen samen door middel van de kracht van muziek. We hebben samenwerkingsverbanden ontwikkeld met artiesten van opkomend talent tot iconen ter ondersteuning van liefdadigheidsinitiatieven over de hele wereld. De Hard Rock Heals Foundation biedt beurzen en hulp aan individuen die willen genezen door middel van de kracht van muziek. Samenwerkingen met vergelijkbare, op muziek gerichte organisaties bieden de Hard Rock Heals Foundation de mogelijkheid om levens te verbeteren en welzijn te bevorderen.

Over Hard Rock

Met vestigingen in 70 landen verspreid over 290 locaties – waaronder cafés, hotels, casino’s en Rock Shops® – is Hard Rock International (HRI) een van de meest succesvolle hospitality bedrijven ter wereld. Hard Rock begon haar verzameling ooit met een Eric Clapton gitaar en is nu ’s werelds grootste verzamelaar van muziekmemorabilia. Deze memorabilia worden wereldwijd op alle locaties vertoond aan fans. Daarnaast staat Hard Rock bekend om de populaire kledinglijn en merchandise, de live-podia, Happy Hour, Messi en natuurlijk de hamburgers. HRI bezit en/of beheert cafés en hotels in iconische steden zoals Londen, New York, San Francisco, Sydney, Dubai en Amsterdam. Meer informatie: www.hardrock.com.

Deel dit bericht

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Altijd op de hoogte blijven van belangrijke ontwikkelingen op het gebied van Online Marketing en Social Media?
Schrijf je dan hiernaast in voor onze nieuwsbrief!