‘Rock Women’s Health’ maand maart

Amsterdam, 8 maart 2023 – Hard Rock International (HRI) heeft Internationale Vrouwendag en -maand aangegrepen om de hele maand maart in het teken te stellen van “Rock Woman’s Health”. Hard Rock Cafés over de hele wereld vieren dit thema met iconische optredens van vrouwelijke artiesten, speciale drankjes en limited edition merchandise.

Via de Hard Rock Heals Foundation, in samenwerking met Women Who Rock, komt tien procent van de wereldwijde opbrengst ten goede aan Magee-Womens Research Institute & Foundation.

Amsterdam
Ook Hard Rock Cafe Amsterdam doet mee en organiseert donderdag 30 maart een ladies only cocktailavond, met achter de draaitafels: rising star DJ LOTTE. Vrouwen zijn van 18:00 tot 20:00 uur gratis welkom in de Misfits Bar van het Hard Rock Cafe op het Max Euweplein. Niet alleen deze avond, en niet alleen in Amsterdam, maar gedurende de hele maand maart zijn er speciale cocktails verkrijgbaar bij alle Hard Rock Cafes ter wereld. Op de kaart staat een Rock‘n’Rosé Spritz met prosecco, vlierbloesemlikeur, spawater en munt; Tito’s Cause-Mo met wodka, cointreau, cranberries en limoen; en een mocktail met Strawberry Basil Lemonade.

En er zijn, in beperkte oplage, “Rock Women’s Health” t-shirts verkrijgbaar tot 15 april. Je koopt ze online of in de fysieke Rock Shop direct naast het Hard Rock Cafe.

Love.Amplifed.
De Hard Rock Heals Foundation is opgericht in 2016 om alle filantropische inspanningen van Hard Rock, inclusief wereldwijde initiatieven en lokale evenementen, te verenigen op één liefdadigheidsplatform met één gemeenschappelijk doel: van de wereld een betere plek maken. De stichting probeert eenieder te inspireren om het volume hoger te zetten en de (genezende) kracht van muziek te omarmen. “Love.Amplifed.”, luidt het motto.

De “Rock Women’s Health”-campagne is dit jaar tot stand gekomen om aandacht te vragen voor de gezondheid van vrouwen, in samenwerking met Women Who Rock: een organisatie die zich richt op het opleiden, ondersteunen en financieren van op vrouwen gericht gezondheidsonderzoek. Samen willen ze de kracht van vrouwen over de hele wereld aanwakkeren, één Hard Rock-podium tegelijk. Voor het volledige programma van Hard Rock’s International Women’s Month: klik hier.

Over Hard Rock Cafe
Met vestigingen in 70 landen verspreid over 265 locaties – waaronder cafés, hotels, casino’s en Rock Shops – is Hard Rock International (HRI) een van de meest succesvolle hospitality bedrijven ter wereld. Hard Rock begon haar verzameling ooit met een Eric Clapton gitaar en is nu ‘s werelds grootste verzamelaar van muziekmemorabilia. Deze memorabilia worden wereldwijd op alle locaties vertoond aan fans. Daarnaast staat Hard Rock bekend om de populaire kledinglijn en merchandise, de live-podia, Happy Hour, Messi en natuurlijk de hamburgers. HRI bezit en/of beheert cafés en hotels in iconische steden zoals Londen, New York, San Francisco, Sydney, Dubai en Amsterdam. Meer informatie: www.hardrock.com.

Download press images

Recente berichten

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Altijd op de hoogte blijven van belangrijke ontwikkelingen op het gebied van Online Marketing en Social Media?
Schrijf je dan hiernaast in voor onze nieuwsbrief!