Bright8 is een creatief fullservice marketing en PR-bureau met een internationaal bereik. Ben je op zoek naar een duurzame strategie, onderscheidende creatie en/of effectieve marketing en PR-campagnes? Ons team van veelzijdige internationale marketeers, PR-managers en creatives heeft de kennis, tijd en aandacht om niet alleen aan jouw vraag te voldoen, maar om je elke keer weer te verrassen met wat nog meer kan.

Hoe we dat doen? We hebben al deze disciplines zelf in huis, inclusief een in-house studio, zodat we snel kunnen schakelen en controle houden over de uitvoering. We zorgen ervoor dat we jouw propositie en markt goed kennen en laten marketing en PR naadloos op elkaar aansluiten.

ESG en duurzaamheid

ESG (Environmental, Social en Governance of Milieu, Maatschappij en Governance) is een belangrijk onderwerp voor veel bedrijven. Maar hoe zorg je ervoor dat jouw ESG-doelen en activiteiten ook op de juiste manier worden uitgedragen? En hoe bouw je waarde in je merk met een ESG-strategie?

Wij hebben veel ervaring met internationale ESG-communicatie en snappen de verantwoordelijkheden en kansen die hierbij komen kijken. Daarnaast is Social Return voor ons belangrijk en zetten wij ons in om een aantal non-profit partijen te ondersteunen met hun communicatie.

Bekijk onze projecten
Curaçao Tourist Board

Curaçao Tourist Board

Curaçao fullservice marketing & PR

Coway

Coway

Luchtreiniging die jouw ruimte reinigt met innovatie en design

MolGen

MolGen

Bouwen aan de bedrijfsidentiteit van MolGen

Ontmoet ons team

We stellen je graag voor aan jouw Bright8-team van marketing- en PR-professionals. Zo bieden we je een optimale combinatie van creatieve diensten, met oog voor detail maar vooral voor een persoonlijke aanpak en een zeer hoog serviceniveau.

David de Smit

David de Smit

Managing director

Sandi Woodcock

Sandi Woodcock

Senior Marketing & PR consultant

Fleur Schelling

Fleur Schelling

Marketing & PR consultant

Nieuws & Updates